I Ilden plakat

I ilden

I ILDEN er basert på en idé av Madam Pysj. Med et ønske om å undersøke hva som kunne skje om man plasserte tre brødre inn i en badstue, tok de kontakt med forfatter Roskva Koritzinsky. Gjennom sommeren og høsten har dramatiker utviklet teksten i tett samarbeid med skuespillerne. Jevnlig har de møttes for å lese gjennom nye tekstbolker og diskutere historiens retning videre.I ILDEN er dermed et unikt samarbeidsprosjekt, en forestilling der tekst og iscenesettelse har blitt utviklet parallellt med hverandre.

Skrevet av Roskva Koritzinsky

Skuespillere: Lars August Jørgensen, Andreas Humlekjær, Ulrik Tangen. Musikere: Ole Andre Enggrav, Jonas Rohde Moe.

Forestilling
Premiere31.10.2014
SceneScene K60, Værste.
Spilletid1 time

Teaser

Det nærmer seg midnatt. I bankettsalen i etasjen over oss feires Georgs sekstiårsdag. Selskapet i ferd med å utvikle seg til et sjøslag, og jubilantens tre sønner har søkt tilflukt i hotellets badstue. Velkommen inn i ilden.

Madam Pysj har de tre siste somrene gjort seg bemerket med barne- og familieforestillingene «Skatten på sjørøverøya», «Rødhette og ulven» og sist «Kaptein Rødskjegg». Terningene er blitt trillet til høye tall, og med komisk timing og fysisk uttrykk, har de vist seg som et friskt pust i Fredrikstads teaterliv. Nå tar de skrittet videre med forestillingen «I ilden».

I ilden portrett skuespiller
I ilden portrett skuespiller
I ilden portrett skuespiller