Legenden om Kaptein Flints skattekart plakat

Legenden om Kaptein Flints skattekart

Vi seiler fra Karibien og ankrer opp ved Litteraturhuset i Fredrikstad. Vi har hørt et gammelt rykte om et helt fantastisk skattekart. Kaptein Sabeltann er en farlig mann, men Kaptein Flint er farligere! Hvertfall ifølge legenden.

Er du en landkrabbe blir du hjemme, men er du tøff nok blir du med oss og lager en teaterforestilling der humoren går over hodet på barna, men under beltet på de litt eldre.

Forestilling
Premiere27.06.2014
SceneLitteraturhuset
Spilletid1 time og 20 minutter

Det er så duket for en fartsfyllt og spennende time med både latterlig og genial humor myntet, kanskje litt for mye på de voksne, men det er også en liten slump igjen til barna.

Teaser

I årets teaterforestilling lar vi også barna bestemme, men heldigvis får vi bestemme litt også. Vi har spurt noen barn om hva de ville hatt med i en sjørøverforestilling. Her ser dere resultatet.

Regissør Robin Alexander Eriksen

Regissør Robin Alexander Eriksen

Etter endt utdannelse ved The American Academy of Dramatic Arts i New York vendte Robin Alexander Eriksen (25) nesen hjemmover til sitt moderland og er i dag bosatt i Oslo.

Han har hatt stor suksess i hjembyen Fredrikstad med forestillingene “Fool for love” og “Livets lenker”, produsert av hans eget firma, Ars Nova Productions. De siste to årene har han vært regiassistent under store produksjoner ved hovedstadens største scener. Vi kan nevne “Karlson på taket” på Oslo Nye, “Annie” på Folketeatret, og for øyeblikket i “Skjønnheten og udyret” på Christiania Teater. Robin har også gjestet Oslo Nye som skuespiller, i forestillingen “De dødes tjern”.