Répertoire

Påkemon (med Å)

Påkemon (med Å)

Æsj Ketchup har endelig blitt ti år og er klar for å legge tiden på skolebenken bak seg og starte på karriereveien mot å bli verdens beste Påkemon-trener. Dessverre er ikke alle påkemoner så interessert i å bo inni en liten ball resten av livet, selv om de synger om det i åpningssangen, og det hele blir ganske mye verre for Æsj når en påstått snill diktator tar mantraet «Fange alle nå!» litt vel bokstavelig.

Les mer om forestillingen
Harry Påtter (med Å)

Harry Påtter (med Å)

I Harry Påtter (med Å) er det ikke trollmenn, men tryllekunstnere som læres opp på Galtvort. I dette universet er det korttriks, mynttriks og sage-en-dame-i-to triks som er det mest prestisjefylte, men det går også rykter om at noen sitter på en hemmelighet om en bortglemt kunst, nemlig ekte magi.

Les mer om forestillingen
Star Wårs (med Å)

Star Wårs (med Å)

«Star Wårs (med Å)», en leken forestilling som verken tar seg selv eller den velkjente romsagaen altfor høytidelig. For hvordan var det nå igjen; minner ikke Star Wårs veldig om våre egne, mer tradisjonelle eventyr, med riddere, prinsesser, og skumle slemminger som må overvinnes?

Les mer om forestillingen
Billy Elliåt (med Å)

Billy Elliåt (med Å)

Sommer 2015 på Isegran, Fredrikstad

I en verden av tøffe mannfolk og macho boksere som lever i en tid hvor menn er menn og kvinner er kvinner. En tid hvor dans kun er forbeholdt jenter. Billy Elliåt er en historie om en liten gutt som bryter mot alle reglene som blir satt av foreldre, venner og samfunnet. Forestillingen tar for seg et av de mest basale spørsmålene vi mennesker kan stille oss: skal jeg gjøre som alle andre, eller skal jeg gjøre som JEG vil?

Les mer om forestillingen
Legenden om Kaptein Flints skattekart

Legenden om Kaptein Flints skattekart

Sommer 2014 på Litteraturhuset, Fredrikstad

Vi seiler fra Karibien og ankrer opp ved Litteraturhuset i Fredrikstad. Vi har hørt et gammelt rykte om et helt fantastisk skattekart. Kaptein Sabeltann er en farlig mann, men Kaptein Flint er farligere! Hvertfall ifølge legenden.

Les mer om forestillingen
Rødhette & ulven

Rødhette & ulven

Sommer 2013 på Nissenatthuset, Fredrikstad

Vi plukker eventyret fra hverandre, leker med det til det ulogiske blir logisk før vi setter det sammen igjen. De intime lokalene på Nissenatthuset i Gamlebyen huser vår ambisjon om publikums naturlige deltagelse. Vi vil gi publikum en stemme som blir hørt, og en følelse av å være en del av en unik forestilling. Gjennom improvisasjon, musikk og en dose galskap vil vi forene talent og kompetanse til noe så enkelt som Rødhette og Ulven, noe alle kjenner til, men ikke kommer til å kjenne igjen.

Les mer om forestillingen